Gratis sponsoren… het kan!

Draag jij ons koor ook een warm hart toe dan hebben we nu een mooie actie hoe je ons op een heel eenvoudige manier financieel kunt steunen. Als koor geven we regelmatig concerten, waaronder ook benefietconcerten en daar is veel geld voor nodig. Om onze financiën op orde te houden, kunnen we niet zonder de hulp van sponsors. Het klinkt gek, maar ook jij kunt ons (gratis) sponsoren.

Bestel je weleens artikelen bij een webshop?
Doe dit voortaan dan via onze website (of rechtstreeks op onze site van sponsorkliks) en klik daar op de advertentie van Sponsorkliks. Je krijgt dan groot aantal webwinkels te zien waar je vervolgens net zoals altijd je bestelling kunt plaatsen. Als je via sponsorkliks op onze website iets bestelt krijgen wij als koor hiervoor een kleine vergoeding. Het kost jou niets extra’s en je merkt er verder ook niets van. Je doet je bestelling zoals je gewend bent. Maar wij zijn met alle kleine beetjes bij elkaar heel erg geholpen.

Alvast heel hartelijk bedankt voor je deelname!!

Geplaatst in Nieuws en getagd met .