Paasconcert All Rise met Spring. 25 maart in de Maranathakerk.

Zaterdag 25 maart is het zover: All Rise viert Pasen door een concert samen met collega-gospelkoor Spring uit Voorthuizen. Dit koor staat onder leiding van Remco Hakkert; zelf ook een bekende is gospel-Nederland evenals onze eigen dirigente Rineke de Wit. Beide koren hebben een gevarieerd programma samengesteld. Van Nederlandstalige popnummer tot het black gospel nummer Give Him Praise, en alles wat daar tussenin zit. ‘Tot jij mijn liefde voelt’ is het thema en gelijk ook de titel van het openingslied.

Wij als koor en ook onze vaste begeleidingsband staan te popelen om Pasen samen met u te vieren! Kom naar de Maranathakerk en vier met ons mee dat we Zijn Liefde mogen voelen omdat hij voor ons stierf en weer opstond! Yahweh, Jesus is rising.. our Lord is rising!

Welkom!

Geplaatst in Nieuws.