Fextus

Gabriel is een jongen uit Indonesië. Gabriel wordt gesponsord door de leden van Gospelkoor All Rise. Hoe mooi is het om als koor niet alleen zingend het geloof uit te dragen, maar dit ook op deze concrete manier te mogen doen.

GabrielEen jongen als Gabriel krijgt door middel van sponsoring via het Compassion-programma de kans op een leven zonder armoede.  Hiervoor is de contributie verhoogd en wordt maandelijks door alle leden een extra bedrag betaald. Ieder koorlid wordt er op deze manier bij bepaald dat dit bedrag voor het sponsorkind is.

Gabriel is geboren op 20 november 2008 en woont samen met zijn ouders en zijn broer op de vlakten van Wanea in Indonesië. De vader van Gabriel heeft op dit moment geen vaste baan, soms heeft hij werk als taxichauffeur. Zijn moeder zorgt voor het huishouden. De huizen in het gebied waar dit gezin woont zijn gemaakt van cement en hebben daken van ijzeren golfplaten. Doordat Gabriel is opgenomen in het Compassion-programma ontvangt hij (bijbel)onderwijs, medische onderzoeken, maaltijden, sport en bezoekt hij de bibliotheek. Het project organiseert ook educatieve workshops en inkomen genererende activiteiten voor ouders.

Via deze pagina op onze website willen wij jullie ook op de hoogte houden van de correspondentie met Gabriel.

Bid je mee voor Gabriel?

 

2 november 2016

In mei van dit jaar kregen we het bericht dat het project met ons sponsorkind Gabriel is stopgezet. De reden daarvoor is niet helemaal duidelijk. Compassion heeft nog wel geprobeerd Gabriel in een ander hulpprogramma te plaatsen, maar die was in die buurt niet voorhanden.

We kregen de vraag of we een ander sponsorkind willen adopteren; Fextus. Uiteraard hebben we deze vraag positief beantwoord.

Om ook eens van ons te laten horen hebben we Fextus een kerstkaart gestuurd met een foto van ons koor en daarbij een kerstfooitje.

Op de link hieronder zie je de kerstgroet.

2016_167129_kerstkaart-sponsorkind-compassion