Dirigent

Mijn naam is Alexander Eerenberg en ik mag sinds mei 2019 dirigeren bij AllRise.

Na een aantal keren invallen als dirigent, was ik al meteen enthousiast over de gedrevenheid van het koor. Zingen, muziek maken, is voor mij als Christen iets wat ik doe vanuit mijn hart en komt uit mijn tenen. Ik vind het prachtig als een koor dit ook doet! Dat heb ik zeker ervaren tijdens het laatste praiseconcert in mei waar ik toen nog als bezoeker aanwezig was.

Ik ben opgegroeid in Hilversum en heb naast mijn studie en werk altijd muziek gemaakt. Ik speel zelf piano, ben dirigent van Het PRaiSe koor in Hilversum en zing zelf (o.a. bij GospelBoulevard). Daarnaast begeleid ik kerkdiensten, geef workshops op het gebied van koorzang en nog veel meer. Een baan naast een baan op sommige momenten. Ik werk overdag als Change manager bij de Volksbank. Voor mij de ideale afwisseling.

Ik kijk uit naar een hele mooie samenwerking met AllRise en hoop dat we met veel bezoekers van concerten en kerkdiensten en andere optredens veel van Gods liefde mogen laten zien.

Op vrijdag 8 november 2019 heeft Alexander Eerenberg een interview gegeven aan nieuwsblad ”De Bunschoter”. Bekijk hier het hele interview.