“Liefde is het” Vrijdag 31 mei

Deel 2 heeft de titel ‘Liefde is het’ gekregen en zal plaatsvinden op vrijdag 31 mei, ook in de Immanuelkerk. Het programma van dit concert heeft een ‘praise&worship’ stijl waarin we God loven en prijzen voor dat wat hij voor ons uit liefde deed. All Rise is blij dat er voor beide avonden een mooie samenwerking is met zanger en liedjesschrijver Aristakes Jessayan.

“Liefde was het” Zaterdag 23 maart

Dit eerste concert met de titel ‘Liefde was het’, wordt een week voor Pasen, zaterdag 23 maart, in de Immanuelkerk uitgevoerd en heeft als rode draad het lijden en sterven van Jezus.

Nieuwe leden gezocht

Om de balans in het koor optimaal te houden, zijn we nog op zoek naar enthousiaste sopranen, tenoren en bassen. Bij de alten is momenteel eventjes geen plaats. Mocht je van zingen houden, en wil je je zangkunsten gebruiken in een super gezellig gospelkoor, dan ben je bij ons aan het juiste adres

Nieuwe ‘inspirator’ voor Gospelkoor All Rise

Met het vertrek van onze dirigent Alexander per 1 januari 2021 moesten wij uiteraard met gezwinde spoed op zoek naar een nieuwe ‘inspirator’. Die is tijdig gevonden in de persoon van André Rave.

30 jaar Gospelkoor All Rise

Gospelkoor All Rise bestaat 30 jaar! En dat gaan we vieren! Zaterdag 10 december aanstaande in de Immanuelkerk in Bunschoten-Spakenburg. We vieren ons jubileum met special guest en presentatrice Pearl Jozefzoon.

Wijnand’s Auto Service schenkt Gospelkoor All Rise

Wijnand’s Auto Service schenkt Gospelkoor All Rise in het kader van de actie “Tank & Schenk” een bedrag van €502,94.

Vacature voor dirigent

Het Gospelkoor All Rise uit Bunschoten is op zoek naar een vlotte, inspirerende dirigent(e). Ben jij degene die wij zoeken?

Ter overname aangeboden

Omdat we anders gaan organiseren bieden we de PA, het podium en de aanhanger ter overname aan. Voor meer informatie?

Wij hebben een nieuwe website!

Met een goed gevoel en gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website. Een zogeheten one-pager waarin alle wetenswaardigheden van Gospelkoor All Rise blijvend aandacht zullen krijgen.

30 jaar Gospelkoor All Rise

Afgelopen maart 2021 bestond Gospelkoor All Rise maar liefst 30 jaar. Om dat te vieren zat er een groots concert in de pen. Daarnaast zou er in het voorjaar een leuk koorevenement moeten plaatsvinden. Allemaal plannen die in het eerste kwartaal van 2020 het licht zagen maar overruled werd door Covid-19. Toch gaan we proberen, weliswaar uitgesteld, iets van 30 jaar All Rise te laten zien.

All Rise ontvangt cheque van Rabobank

Ook voor het jubilerende Gospelkoor All Rise is het een vervelende tijd. Zij hebben als koor te maken met de maatregelen die repetities en concerten niet door kunnen laten gaan.

Interview met onze dirigent, Alexander

Alexander Eerenberg is sinds mei van dit jaar dirigent van All Rise. Hij is de opvolger van Rineke de Wit. Tijdens enkele invalbeurten als dirigent, was hij al meteen enthousiast over de gedrevenheid van het koor.

25 jaar Gospelkoor All Rise. LEEF!

Onder toeziend oog van vele bezoekers vierde Gospelkoor All Rise haar 25 jarige jubileum. Een bevrijdingsconcert met het theme: LEEF! Dit grootse concert werd georganiseerd in de tent van de Zuidwal (jaarlijks evenement in Spakenburg).