Wij hebben een nieuwe website!

Met een goed gevoel en gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website. Een zogeheten one-pager waarin alle wetenswaardigheden van Gospelkoor All Rise blijvend aandacht zullen krijgen.

30 jaar Gospelkoor All Rise

Afgelopen maart 2021 bestond Gospelkoor All Rise maar liefst 30 jaar. Om dat te vieren zat er een groots concert in de pen. Daarnaast zou er in het voorjaar een leuk koorevenement moeten plaatsvinden. Allemaal plannen die in het eerste kwartaal van 2020 het licht zagen maar overruled werd door Covid-19. Toch gaan we proberen, weliswaar uitgesteld, iets van 30 jaar All Rise te laten zien.

All Rise ontvangt cheque van Rabobank

Ook voor het jubilerende Gospelkoor All Rise is het een vervelende tijd. Zij hebben als koor te maken met de maatregelen die repetities en concerten niet door kunnen laten gaan.

Interview met onze dirigent, Alexander

Alexander Eerenberg is sinds mei van dit jaar dirigent van All Rise. Hij is de opvolger van Rineke de Wit. Tijdens enkele invalbeurten als dirigent, was hij al meteen enthousiast over de gedrevenheid van het koor.

25 jaar Gospelkoor All Rise. LEEF!

Onder toeziend oog van vele bezoekers vierde Gospelkoor All Rise haar 25 jarige jubileum. Een bevrijdingsconcert met het theme: LEEF! Dit grootse concert werd georganiseerd in de tent van de Zuidwal (jaarlijks evenement in Spakenburg).